reklama
kategoria: Zdrowie
26 styczeń 2021

[2/2] Jak dodać powiewu wiosny w diecie – dietetyk kliniczny mgr Aneta Strelau

fot. nadeslane
Wraz z nadejściem wiosny nasz organizm zmęczony długim brakiem słońca i osłabiony licznymi infekcjami potrzebuje zastrzyku energii i składników odżywczych. Dlatego też wczesną wiosną doskonale sprawdzą się kiełki. Kiełki są bardzo pożywne, ponieważ zawierają wszystkie mikroelementy, które roślina potrzebuje do życia i wzrostu. Są one bardzo dobrym naturalnym źródłem witamin i składników mineralnych oraz związków aktywnych biologicznie. Regularne ich spożywanie zapobiega wielu schorzeniom i wzmacnia system odpornościowy.
REKLAMA
pogoda Iłża
2.4°C
wschód słońca: 07:03
zachód słońca: 15:39
Koronawirus
mazowieckie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Iłży

kiedy
2024-12-09 18:00
miejsce
Centrum Kultury i Turystyki w...
wstęp biletowany